TARIFES 2016

  • BOSSA 13 €
  • CAIXETA MITJANA 15 €
  • CAIXA GRAN 18 €
  • BOSSA DE FRUITA 9 €

COMANDES:

TELEFONANT DILLUNS I DIMARTS DE 9H A 14H30 O

ENVIANT SMS AL TELEF:682 444 477 i al 605 402 090

DIA DE REPLEGADA:

DIJOUS DE VESPRADA (CONSULTAR PUNTS DE DISTRIBUCIÓ I HORARIS EN ON TROBAR-NOS?)

 

 

Nosaltres ens comprometem a ficar en les caixes i bossetes entre 10 i 12 productes diferents, sempre verdura de temporada, de cultiu propi o fruit de l'intercanvi entre altres llauradors i llauradores de la xarxa d'agroecologia de València "Ecollaures".

 

Durant els mesos de desembre fins a l'abril també podrem gaudir de taronges "navel" i "sal·lustiana" de producció pròpia i ecològica certificada.

 

REPARTIMENT A DOMICILI PER 3 € MÉS

També existeix la possibilitat de que Xusso, el nostre repartidor, vos porte la comanda a casa, pagant un import de 3 € més per una caixeta, 4 € per dos i 6 € per tres o més.

 

Recordeu que en les nostres caixetes posem entre 10 i 12 productes diferents d'aquest llistat, depenent de la collita i disposició de les verdures a l'hort.

 

Continuem preparant les bosses de FRUITA ara amb taronges, plàtans, kiwis i pomes gelades, royal gala, fuji, mandarines, caquis, alvocats...i tota la fruita de tardor-hivern.

 

 

Volem recordar-vos que el cultiu ecològic, a diferència del convencional on s'utilitzen molts fertilitzants i plaguicides de sintesi, nosaltres hem d'estar damunt del cultiu tots els dies per tal de dur a terme un control biològic de les plagues, utilitzant productes d'origen vegetal o mineral, que no deixen residus en la terra ni en les mateixes verdures, i que donat que el seu efecte no és tan contundent com els productes químics que són més agressius a l'hora de controlar la potencial plaga, doncs a vegades perdem part de la collita i hem d'ajustar les caixetes d'eixa setmana a la resta de verdures que en tenim.

 

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA!!!

                          ES-ECO-020-CV

                          Agricultura UE